children

Gezinshuis Tamar

Wij zijn Pascal & Natasja en wij wonen in Ermelo.

In januari 2011 begonnen wij met de logeeropvang (weekenden en vakanties) van een van de kinderen uit een ander gezinshuis van ‘s Heeren Loo, hier genoten wij zo van dat we uiteindelijk besloten hebben om er fulltime voor te gaan en in juni 2012 zijn wij gestart met ons eigen gezinshuis van ‘s Heeren Loo.

Gezinshuis “Tamar” biedt een vervangende gezinssituatie aan voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking en daarmee optimale kansen tot persoonlijkheidsontwikkeling, mogelijkheden voor hechting, sociale aanpassing en maatschappelijke integratie.
Als gezinshuisouders streven wij ernaar de kinderen een veilige plek te bieden, op te voeden en te begeleiden. We beschouwen elk kind als individu en bieden persoonlijke zorg en aandacht, continuïteit, structuur en voorbeeldgedrag om zo het kind te helpen om zijn / haar mogelijkheden te ontwikkelen..

Vanaf het moment dat wij zijn gestart met ons gezinshuis, woont Jayden bij ons. Jayden is 6 jaar en is een vrolijk en ondernemend mannetje Jayden is graag aktief bezig en we zijn dan ook heel blij met een donatie van de stichting waarmee we een zwemabonnement en een nieuwe, goede fiets voor hem hebben kunnen kopen! Onlangs heeft hij ook een prachtige Mammoet skelter van de Stichting gekregen waarop hij dagelijks door de steeg achter ons huis rijdt!